HVORFOR VÆLGE TICA GULVMÅTTER?

tica copenhagen gulvmåtter er:

  • Praktiske, fordi de er lavet i en slidstærk kvalitet og er lette at holde
  • De skåner gulvet for pletter fra vand, skidt, sand, mudder mv., som man slæber med ind udefra
  • De ligger rigtig godt og stabilt på gulvet uden at rutsje og krølle
  • De er bløde at gå og stå på
  • De er lette at rengøre
  • De kan skæres til uden at trevle, hvis størrelsen ikke passer 100%: Se hvordan her

tica copenhagens gulvmåtter kommer i 6 forskellige designs fordelt på 8 størrelser.

Gennemgang af størrelser

40 x 60 cm
Er den mindste størrelse og virker umiddelbart meget lille. Det syntes vi også selv, men faktisk er den anden bedst sælgende størrelse. Den er perfekt udenfor døren, hvis man bor i en opgang og ikke har behov for så stor en måtte udenfor døren. Her kan en gummimåtte også være god.

Har du en udgangsdør fra køkken eller stue eller værelse til terrasse/altan/have og reelt ikke har lyst eller brug for en ret stor måtte, så er 40x60 cm perfekt. Den tager lige det værste skidt, når du suser ud og ind og fylder/syner ikke så meget.

60 x90
Denne størrelse er den bedste sælgende og den oplagte entre måtte. Dørbredder er typisk 90 cm, så den er den klassiske måtte størrelse til din entre.

67 x 120
Her er den perfekte lille løber eller måtte til en 1,5 eller dobbelt dør. F.eks. fra stue/køkken til terrasse. Måske har du en ikke så bred indgangsdør, hvor den passer perfekt eller en lille gang, hvor det er rart at have noget på gulvet af praktiske årsager, men også fordi det er pænt. Det er en super fin størrelse til badeværelse og som løber i soveværelset.

67 x 150
Her har vi en klassisk løber størrelse til en gang eller køkkenet, hvor det er rart at stå på noget, som også kan tage evt. fedt og madrester. Den er også fin som løber i soveværelset.

67 x 200
Med en bredde på 67 cm og 2 m i længden er det en klassisk løbere til entre, gange i dit hjem, men er også rigtig god i køkkenet og soveværelset.

90 x 130
Med dørbredder på typisk 90 cm passer den karm-til-karm i rigtig mange hjem. Med 130 cm i længden er den fantastisk i din entre/bryggers og når du godt kan lide at have en stor måtte at gå ind på i rummet. Vi oplever endda mange kunder, som ligger 2 stk. af disse i forlængelse af hinanden, fordi det bare fungerer rigtig godt, hvis man har plads til det. Størrelsen fungerer også rigtig godt på værelser, hvor det er lidt mere et tæppe end en løber.


90 x 200
Tæppet er perfekt til den helt store entre/bryggers hvor der virkelig er brug for at ”tage imod” beskidte og våde sko og støvler, eller som løber i stuen, korridoren og på hjemmekontoret. Trods længden ligger det utroligt godt og stabilt på alle slags gulve.

Tæppet er for stort til at komme i vaskemaskinen, men man kan sagtens pletfjerne med en våd klud eller en børste eller få det tæpperenset.


100 x 300

Vores længste løber. Den er i en størrelse som indbyder til at have liggende alle de klassiske steder som entreen, i en hall, køkkenet, og i stuen under sofabordet m.m. 

STOR ANVENDELIGHED I HELE HJEMMET

tica gulvmåtter kan med stor fordel bruges i mange rum i dit hjem, deres flotte look og bløde kvalitet gør dem oplagte som tæppe i mange rum og ikke kun som måtte i entreen. Se også vores Galleri til inspiration.

 

ENTRE, INDGANG OG BRYGGERS

Det er de første rum, vi kommer hjem og ind i. Din indgang er også det rum, dine gæster træder ind i som det første. Derfor er det også vigtigt, at entréen er vellykket, så både du og dine gæster føler sig velkomne og ikke mindst at rummet fungerer rent praktisk i den gode hverdag.

Det er uundgåeligt at vi slæber vand, skidt, sand, mudder, sne, græs – alt muligt med ind – afhængig af årstiden. Måtterne skåner dit gulv og beskytter mod pletter – de inviterer til at man tørrer fødder af, når man træder ind.

 

UDGANGE

Vores mange størrelser gør at du kan finde en måtte der passer til alle dine udgange, hvor det jo er praktisk at have en måtte og ikke kun i entré og bryggers.

 

KØKKEN

I køkkenet kan det være rart at stå på en løber ved køkkenbordet, når man laver mad, og en løber er også er med til at skåne gulvet for slid og stænk fra madlavningen. Vores måtter er oplagte som løber i køkkenet, da ligger godt og stabilt uden at glide rundt og uden at folde. De er slidstærke og nemme at rengøre.

 

SOVEVÆRELSER

Tæpperne er bløde og lunende og er oplagte som en løber ved sengen. Mange synes det er rart at stige ud af sengen og lade de bare tæer ramme et blødt tæppe.

 

BØRNEVÆRELSER

Tæpperne er bløde at sidde på og lege og derfor passer de godt på børneværelser – specielt fordi ligger stabilt og godt og er meget slidstærke.

 

BADEVÆRELSE

Måtterne er vandabsorberende og bløde og er oplagte som bademåtte, men også som løber/tæppe foran spejl/vask, fordi det er rart og behageligt at stå på noget blødt

 

KONTOR

Tæpperne er lunende og oplagte som underlag på hjemmekontoret. De velegnet til en kontorstol med hjul som sagtens kan køre på dem, de er slidstærke og ligger godt og stabilt uden at glide rundt og folde.