GULVMÅTTER

tica gulvmåtter er nemme at rengøre!

For at forlænge levetiden på dine tica copenhagen måtter har vi her samlet en anvisning for, hvordan du rengør og plejer dine gulvmåtter. 

Alle Tica Copenhagens måtter op til str. 67 X 120 cm kan typisk være i vaskemaskinen. De må vaskes ved højst 30 grader.

De tåler IKKE tørretumbler, men det er reelt heller ikke nødvendigt. Efter de har været i vaskemaskinen, kan man blot tørre bagsiden med en tør klud og derefter ligge måtten på gulvet, så tørrer luven fint.

De er lette at holde rene med støvsuger og en våd klud med lidt rengøringsmiddel, hvis der er kommet en plet på. De er meget hårdføre. Brug dog ikke hårde rengøringsmidler som f.eks. klorin.

Afhængig af gulvet kan der snige sig skidt ind under måtten, som kan betyde den rutsjer lidt afhængig af gulvmaterialet. Her kan man blot vaske undersiden.

Skulle der opstå noget uventet eller har du spørgsmål til rengøring er du meget velkommen til at kontakte os på: salg@tica-copenhagen.dk.

 

SKOBAKKER & DØRMÅTTER

Skobakker og dørmåtter er lette at holde rene enten med støvsugning eller banke skidtet væk. Man kan også tørre dem af med en våd klud. Hvis man godt kan lide den mørke sorte olierede overflade, kan man tørre overfladen med et tyndt lag madolie.