Smarte og praktiske   

Skobakkerne er en smart og praktisk måde at opbevare og organisere det våde og beskidte fodtøj på året rundt. Uanset hvor vådt eller beskidt fodtøjet er, er der næsten altid lidt skidt eller vand under fodtøjet, som kan give pletter og skjolder på gulvet, når de står direkte på gulvet – udover at det ikke ser pænt ud. Skobakkerne inviterer til, at man stiller sit fodtøj i bakkerne og samler skidt, græs, sand og vand der i stedet for gulvet.

Gummi er et forholdsvis tungt materiale, hvilket betyder at skobakkerne ligger godt og stabilt på gulvet uanset hvad gulv det er, så de rutsjer ikke rundt på gulvet. Skobakkerne tåler tillige gulvvarme.

 

3 størrelser

Der er 3 forskellige størrelser skobakker at vælge imellem. Alle er 38 cm i længden, som er er tilpasset, så der kan stå en str. 46 sko på skobakken. Kanterne er ca 2-3 cm høje afhængig af designet. 

28 x 38 x 3 cm / Small
Denne er lavet til et enkelt par voksen sko. Der kan godt stå 2 stk. børnesko på tværs. Denne størrelse er ikke bare til hjemmet, men er perfekt at have liggende i bilen til beskidte gå/løbe sko, så bilen ikke bliver svinet med våde/beskidte sko og støvler.

48 x38 x 3 cm / Medium
Denne størrelse er lavet til 2 par voksen sko eller flere børnesko. Typisk er det også denne størrelse som bruges til vand og madskåle til kæledyr.

88 x 38 x 3 cm / Large
Denne størrelse passer til 4 par voksen sko eller en del flere børnesko. Den er den bedst sælgende og oplagte familie skobakke.

 

5 designs

Vælg mellem 5 designs der alle fås med matchende designs på gulv- og dørmåtter.

Footwear
Det første design, vi lancerede i 2012 og er aftegninger af sko og støvler. Designet illustrerer hvad skobakkerne skal bruges til og er lidt humoristisk og hyggeligt.

Graphic
Firkanter og trekanter i grafisk samspil, som giver et moderne og stramt look.  

Dot
Dot er blevet en sand klassiker. Moderne og enkelt mønster med prikker og runde kanter, perfekt til ethvert hjem. Dette mønster er vist på tværs af hele vores produktlinje; Gulvmåtter, Skobakker og Tica Racks.  

Leaves
Et mønster med forskellige blade, inspireret af naturen og årstiderne. Leaves er et hyggeligt mønster som Footwear.

Lines
Et meget moderne og enkelt mønster, som har eksklusivt look. Designet er ikke symmetrisk og er ikke helt ens i på de forskellige størrelser skobakker og tæpper – men har samme look. 

       

      Stor anvendelighed i hele hjemmet

      Vores skobakker er primært til fodtøj, som navnet beskriver, men har faktisk en række andre gode anvendelsesmuligheder;

      • Underlag til når du omplanter blomster om eller arbejder med noget der sviner, ex noget der indeholder olie bl.a. cykelgrej.
      • Underlag til planter på altanen/hjemmet
      • Underlag til foder/vand skåle til kæledyr, der ofte sviner på gulvet omkring