TIL BÅDE UDENDØRS OG INDENDØRS

Tica Dørmåtter er lavet i 60% genavendeligt gummi og er velegnet til både uden- og indendørs brug. De er smarte og praktiske til organisering af det våde og beskidte fodtøj på året rundt. Uanset hvor vådt eller beskidt fodtøjet er, er der næsten altid lidt skidt eller vand under fodtøjet, som kan give pletter og skjolder på gulvet. Dørmåtterne inviterer til, at man ligger den udenfor døren inden man går ind så de tager det værste snavs og skidt inden man træder ind i entreen, og de egner sig til ideelt udenfor, da de tåler al slags vejr!

 

2 størrelser

Dørmåtterne fås i to designs og to størrelser 45 x 75 cm og 60 x 90 cm, hvilket passer til de fleste dørbredder.

 

4 designs  

Kommer i 4 designs der alle fås med matchende designs på gulvmåtter og skobakker.

Footwear
Det første design, vi lancerede i 2012 og er aftegninger af sko og støvler. Designet illustrerer hvad skobakkerne skal bruges til og er lidt humoristisk og hyggeligt.

Graphic
Firkanter og trekanter i grafisk samspil, som giver et moderne og stramt look.  

Dot
Dot er blevet en sand klassiker. Moderne og enkelt mønster med prikker og runde kanter, perfekt til ethvert hjem. Dette mønster er vist på tværs af hele vores produktlinje; Gulvmåtter, Skobakker og Tica Racks.  


Lines
Et meget moderne og enkelt mønster, som har eksklusivt look. Designet er ikke symmetrisk og er ikke helt ens i på de forskellige størrelser skobakker og tæpper – men har samme look.