HVAD KAN DE FORSKELLIGE STØRRELSER

Tica Copenhagens gulvmåtter har mange anvendelsesmuligheder og det er ikke mindst fordi de er udviklet i mange forskellige størrelser, som hver især er nøje tiltænkt efter, hvor i hjemmet de kan gøre sig nyttig. 
Nedenfor er en kort beskrivelse af de forskellige størrelser fra den lille gulvmåtte til den lange løber, så du nemmere kan spore dig ind på, hvilke størrelser der passer til netop dit behov. 
40 X 60 CM
Er den mindste størrelse og virker umiddelbart meget lille. Det syntes vi også selv, men faktisk er den nr. 2. bedst sælgende størrelse. Fordi den er perfekt udenfor døren, hvis man bor i en opgang og ikke har behov for så stor en måtte udenfor døren. Her kan en gummi måtte også være god.
Har du en udgangsdør fra køkken eller stue eller værelse til terrasse/altan/haven og reelt ikke har lyst eller brug for en ret stor måtte, så er 40x60 cm perfekt. Den tager lige det værste skidt, når du suser ud og ind og fylder/syner ikke så meget.
 
60 X 90 CM
Denne størrelse er den bedste sælgende og den oplagte entre måtte. Dørbredder er typisk 90 cm, så den er den klassiske måtte størrelse til din entre.
 
67 X 120 CM
Her er den perfekte lille løber eller måtte til en 1,5 eller dobbelt dør. F.eks. fra stue/køkken til terrasse.
Måske har du en ikke så bred indgangsdør, hvor den passer perfekt eller en lille gang, hvor det er rart at have noget på gulvet af praktiske årsager, men også fordi det er pænt. Det er en super fin størrelse til badeværelse og ved din seng i soveværelset.
 
67 x 150 CM
Her har vi en klassisk løber størrelse til en gang eller køkkenet, hvor det er rart at stå på noget, som også kan tage evt. fedt og madrester. Den er også fin til soveværelset.
 
67 X 200 CM
Med en bredde på 67 cm og 2 m i længden er det en klassisk løbere til entre, gange i dit hjem, men er også rigtig god i køkkenet og soveværelset.
 
90 X 130 CM
Denne størrelse er forholdsvis nu og er på kort tid blevet yderst populær.
Med dørbredder på typisk 90 cm passer den karm-til-karm i rigtig mange hjem. Med 130 cm i længden er den fantastisk i din entre/bryggers og når du godt kan lide at have en stor måtte at gå ind på i rummet.
Vi oplever endda mange kunder, som ligger 2 stk. af disse i forlængelse af hinanden, fordi det bare fungerer rigtig godt, hvis man har plads til det.
Størrelsen fungerer også rigtig godt på værelser, hvor det er lidt mere et tæppe end en løber.