VEDLIGEHOLD OG RENGØRING

Stor anvendelighed i hele hjemmet

Tica Copenhagens gulvmåtter og løbere gør nytte året rundt for at beskytte gulvet og kan bruges i mange rum;

  • Ved hoveddøren i entreen/indgang/opgang og bryggers
  • Ved alle udgange i hus og lejlighed ex fra køkken/stue/værelse til terrasse/have/altan til at tørre vand, skidt fødder/sko af og skåne gulvet, man træder ind på.

 

Lette at rengøre

Måtterne er lette at holde rene med støvsugning og de mindre størrelser (40x60 cm og 60x90 cm) er lette at vaske i vaskemaskinen ved 30 grader. Pletter kan let fjernes med almindelig rengøringsmiddel og en våd klud – polyamid materialet er ret hårdfør og kan tåle lidt af hvert.

 

RENGØRING

Alle Tica Copenhagens måtter op til str. 67 X 120 cm kan typisk være i vaskemaskinen må vaskes ved højst 30 grader

De tåler IKKE tørretumbler, men det er reelt heller ikke nødvendigt. Efter de har været i vaskemaskinen kan man blot tørre bagsiden med en tør klud og derefter ligge måtten på gulvet, så tørrer luven fint.

De er lette at holde rene med støvsuger og en våd klud med lidt rengøringsmiddel, hvis der er kommet en plet på. De er meget hårdføre. Brug dog ikke hårde rengøringsmidler som f.eks. klorin.

Afhængig af gulvet kan der snige sig skidt ind under måtten, som kan betyde den rutsjer lidt afhængig af gulvmaterialet. Her kan man blot vaske undersiden.

 

Skulle der opstå noget uventet eller har du spørgsmål til rengøring er du meget velkommen til at kontakte os via kontaktformular her på hjemmesiden.