MATERIALER OG PRODUKTION

Her på siden kan du læse mere om de materialer vi producerer i samt hvordan vi behandler vores produkter.

Det er ret vigtigt for os at vi aldrig går på kompromis med de materialer vi anvender og alt er nøje testet af så det lever op til det vi gerne vil have fokus på nemlig, at måtter fra Tica skal holde til alle årstider, alle rum og i mange år. 

 

MATERIALE

Tæpperne, måtterne, løberne er lavet i polyamid, som er et blødt nylon materiale, et meget slidstærkt og vandabsorberende materiale. Trods stærkt sollys, holder de farverne godt.

Bagsiden er lavet i vinyl uden phalater, som er meget slidstærkt og gør, at tæppet ligger godt og stabilt på gulvet. Det smitter ikke af og tåler gulvvarme.

 

PRODUKTION

Belgien har en lang erfaring med produktion af denne type måtter og tæpper og vi har samarbejdet med den samme fabrik i en række år. Fabrikken er ISO 9001 certificeret og overholder alle EU regler indenfor miljøhensyn. Fabrikken er desuden REACH certificeret. REACH er EU’s fælles kemikalielovgivning og er blevet kaldt den strengeste af sin slags i verden. Formålet er at sikre, at de produkter, du køber i EU, ikke er til skade for hverken mennesker eller miljø.

 

Gedigen kvalitet med kanter, der ikke knækker

Skobakkerne er støbt i metal støbeforme i 60% genbrugsgummi i Sydindien fra primært dæk, som bliver smeltet om og restprodukter fra andre produkter i gummi f.eks. kurve. Resten er naturgummi, som produceres i Indien. Gummi er et hårdfør og gedigen materiale, så skobakkerne holder i mange år. Materialet er samtidig blødt, så kanten knækker ikke, selvom man træder ind over den.

Ligger godt og stabilt på gulvet, rutsjer ikke uanset gulv

Gummi er et forholdsvis tungt materiale, hvilket betyder at skobakkerne ligger godt og stabilt på gulvet uanset hvad gulv det er, så de rutsjer ikke rundt på gulvet. Skobakkerne tåler tillige gulvvarme.