SKOBAKKER, UUNDVÆRLIG I DIN HVERDAG

Tica Copenhagens Skobakke en essentiel universalbakke, som giver dig mulighed for at holde dit hjem pænt hele året rundt. Brug bakkerne i entre, entré, terrasse og mange andre steder til dine støvler og sko. Det tjener ikke kun som boligindretning; det beskytter gulvet mod pletter, da de fanger snavs, mudder og vand.
 
SKOBAKKER ER NYTTIGE HELE ÅRET RUNDT
Når vi slæber græs og mudder ind i vores hjem i løbet af foråret og sommeren
Når vi trækker sand, græs, støv og inde i vores hjem om sommeren
Når vi slæber sne og vejsalt ind i vores hjem om vinteren
Når vi slæber deres våde og snavsede fodtøj indenfor når som helst på året
til gummistøvler i regnvejr når som helst på året
Når vi slæber våde og snavsede sportssko med indenfor fra aktiviteter som golf, ridning, fodbold, løb, vandreture, jagt – alle udendørs aktiviteter hele året rundt
 
 
ÆGTE KVALITET MED 60 % GENBRUG GUMMI
Tica-bakkerne er unikke. De er lavet af støbt gummi, der giver dem vægt og stabilitet på alle slags overflader. I modsætning til andre skobakker af plast, så glider de ikke rundt.
Gummimaterialet er et solidt robust materiale med en langtidsholdbar kvalitet. De høje kanter er designet til at sikre, at de ikke revner eller knækker let.
 
 
ET BREDT UDVALG AF DESIGN OG STØRRELSER
Tica-bakken findes i 5 forskellige smarte mønstre, hvilket gør dem ikke kun praktiske til mange formål, men også stilfulde til dit hjem. Udvalget af størrelser gør det nemt at finde den rigtige stil og størrelse til dit hjem. Desuden er de lette at tørre eller vaske, hvis de bliver snavsede.
Udover at holde sko og støvler, kan Tica-bakken bruges som en beskyttende overflade for at forhindre dine kæledyr i at lave rod under madskålene eller for indendørs planter at indeholde vandet.
Bakkerne kan også understøtte dine udendørsaktiviteter såsom havearbejde, dit værktøj, når du fikserer cyklen eller dit forskellige slags sportsudstyr.