Hos tica copenhagen har vi altid haft fokus på bæredygtighed og ansvarlig produktion. Derfor har det altid været af stor betydning for os, hvor vi får produceret vores produkter og i hvilken kvalitet hvorfor vi i dag har et godt og professionelt samarbejde gennem mere end 10 år med vores producenter af tekstil og gummi.

 

GULVMÅTTER

PRODUKTION

I dag får vi produceret alle vores tæpper i Belgien i Europa. Belgien har en lang erfaring med produktion af denne type måtter og tæpper og vi har samarbejdet med den samme fabrik i en række år. Fabrikken er ISO 9001 certificeret og overholder alle EU regler indenfor miljøhensyn. Fabrikken er desuden REACH certificeret. REACH er EU’s fælles kemikalielovgivning og er blevet kaldt den strengeste af sin slags i verden. Formålet er at sikre, at de produkter, du køber i EU, ikke er til skade for hverken mennesker eller miljø. 

MATERIALE

Tæpperne, måtterne og løberne er lavet i 100% polyamid, som er et blødt nylonmateriale, et meget slidstærkt og vandabsorberende materiale.

Vores måtter kan holde den til gode hverdag med megen aktivitet og ”trafik”. De kan holde til de tusinde gange, du går ud og ind ad døren, uanset om du kommer med våde, beskidte sko/støvler, sandede klip klipper, mudrede træsko eller våde løbesko. De absorberer vand og tørrer hurtigt. Trods stærkt sollys, holder de farverne godt.

Bagsiden er lavet i vinyl uden phalater, som er meget slidstærkt og gør, at tæppet ligger godt og stabilt på gulvet, så man ikke falder i det. Det smitter ikke af og tåler gulvvarme.

Luv højden er 7 mm, som betyder at den typisk ikke er for høj i forhold til dørtærsklen. Samtidig har vi valgt denne højde luv, dels fordi den absorberer vand/skidt på den god måde og ikke mindst det får et ”tæppe look” og er rigtig rart at gå, stå og sidde på.

 

JUSTERING/TILSKÆRING AF STØRRELSE

Når vores størrelser ikke passer præcis  til dit behov, er det muligt at klippe og/eller skære tæpperne til. Vinylen er blød at skære/klippe i. Tegn op på bagsiden og klip/skær med skarp saks/hobby kniv. Kanten bliver ikke 100% som en maskinskåret kant, men polyamid materialet flosser og trevler ikke, så vi oplever at det fungerer fint for mange kunder. Se video af hvordan du gør her. 


SKOBAKKER & DØRMÅTTER

materiale dørmåtter og skobakker

PRODUKTION

Skobakker og gummimåtter bliver støbt i metalstøbeforme i 60% genbrugsgummi og produceres i Sydindien fra primært dæk, som bliver smeltet om og restprodukter fra andre produkter i gummi f.eks. kurve. Resten er naturgummi, som produceres i Indien.


MATERIALE

Gummi er et hårdfør og gedigent materiale der holder i mange år. Materialet er samtidig blødt, så kanterne ikke knækker, selvom man træder ind over den.

Gummi er også et forholdsvis tungt materiale, hvilket betyder at skobakkerne og måtterne ligger godt og stabilt på gulvet uanset hvad gulv det er, og de rutsjer ikke rundt på gulvet. De tåler tillige gulvvarme.

 

RACKS

MATERIALER & PRODUKTION

Vores Racks bliver produceret i Polen og er lavet i pulverlakeret stål og benene af træ.